Google-paketti verkkosivuille

Google-paketti verkkosivuille tehostaa yrityksesi markkinointia

Haluatko napata yrityksellesi kärkipaikan Googlen hakutuloksista? Entä kaipaatko apua yritystoimintasi nostamiseen entistä paremmin esille? Autamme sinua viemään toimintasi Googlen My Business ja Business View -palveluihin, jolloin asiakkaasi löytävät yrityksesi entistä helpommin. Googlen My Business ja Business View -palvelut toimivat jatkeena huippusuosion saavuttaneelle Google Maps -karttapalvelulle. Yrityksesi näkyvyys My Business -palvelussa mahdollistaa asiakkaillesi tutustumisen yrityksesi toimitiloihin tai muuhun haluaamasi kohteeseen suoraan Googlen hakukoneesta ja karttapalvelusta. Näin voit tarjota asiakkaille virtuaalista vierailua yrityksessäsi milloin ja missä vaan, myös hyvissä ajoin ennakkoon ennen varsinaista vierailuajankohtaa.

Etenkin matkailu- ja teollisuusalan yrityksille toimitilojen esittely voi edistää yritysmielikuvaa, tarjota kattavampia kuvauksia palveluista, lisätä tietoisuutta kohderyhmien keskuudessa ja kasvattaa myyntiä verkossa. Yrityksille Googlen palvelut ovatkin helppokäyttöinen keino hallinoida yrityksen näkyvyyttä niin Googlen hakutuloksissa ja palveluissa kuin verkossa ylipäätänsä. Näin myös asiakkaille muodostuu entistä parempi muistijälki yrityksestä kohdatessaan sen verkossa, ja he haluavat palata uudelleen asioimaan yrityksesi luona.

Google verkkosivuille -pakettiin sisältyy korkealaatuisen virtuaaliesityksen ottaminen yrityksesi toimitiloista, joita voit käyttää vapaasti vaikkapa yrityksen markkinoinnissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Pakettiin kuuluu myös esityksen lisäys Business View -palveluun ja yrityksesi My Business -profiilitietojen päivitys.

Me STC:llä panostamme ennen kaikkea laadukkaiden ja näyttävien kuvien esilletuontiin, jotta sinusta jäisi mahdollisimman ainutlaatuinen ja hyvä muistijälki asiakkaillesi. Tällä tavoin saamme myös kasvatetua vierailujen määrää verkkosivuillasi ja nostamaan sinut kartalle kohderyhmiesi keskuudessa.

Käytämme kaikissa toteutuksissa ammattikäyttöön tarkoitettuja kuvausvälineitä taataksemme parhaimman lopputuloksen juuri sinulle. Lisäksi varmistamme sen, että virtuaaliesittely toimii kaikenlaisilla ja -kokoisilla päätelaitteilla, VR-lasit mukaan lukien. Yhteensopivuus erilaisten laitteiden kanssa tukee myös yrityksesi saavutettavuutta helposti ja vaivattomasti.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Tutustu toteuttamiimme VR-esittelyihin