Google-paketti

Lisää yrityksesi näkyvyyttä Googlessa

Me STC:llä tarjoamme osaamista yrityksesi yhdistämiseen Googlen My Business ja Business View -palveluihin, jotka toimivat jatkeena huippusuosion saavuttaneelle Google Maps -karttapalvelulle. Yrityksesi näkyvyys My Business -palvelussa mahdollistaa asiakkaillesi tutustumisen yrityksesi toimitiloihin tai muuhun haluaamasi kohteeseen suoraan Googlen hakukoneesta ja karttapalvelusta. Näin voit tarjota asiakkaille virtuaalista vierailua yrityksessäsi milloin ja missä vaan, myös hyvissä ajoin ennakkoon ennen varsinaista vierailuajankohtaa.

Etenkin matkailu- ja teollisuusalan yrityksille toimitilojen esittely voi edistää yritysmielikuvaa, tarjota kattavampia kuvauksia palveluista, lisätä tietoisuutta kohderyhmien keskuudessa ja kasvattaa myyntiä verkossa. Yrityksille Googlen palvelut ovatkin helppokäyttöinen keino hallinoida yrityksen näkyvyyttä niin Googlen hakutuloksissa ja palveluissa kuin verkossa ylipäätänsä. Näin myös asiakkaille muodostuu entistä parempi muistijälki yrityksestä kohdatessaan sen verkossa, ja he haluavat palata uudelleen asioimaan yrityksesi luona.

Google-pakettiin kuuluu virtuaaliesittelyn tuottaminen yrityksesi sisätiloista Business View -palveluun, joka lisätään samalla myös yrityksesi Google-profiiliin. Panostammekin ennen kaikkea laadukkaiden virtuaaliesittelyiden tuottamiseen, jotta yrityksestäsi jäisi mahdollisimman ainutlaatuinen ja hyvä muistijälki asiakkaille. Käytämme kaikissa toteutuksissa ammattikäyttöön tarkoitettuja kuvausvälineitä taataksemme parhaimman lopputuloksen juuri sinulle. Lisäksi varmistamme sen, että virtuaaliesittely toimii kaikenlaisilla ja -kokoisilla päätelaitteilla, VR-lasit mukaan lukien. Yhteensopivuus erilaisten laitteiden kanssa tukee myös yrityksesi saavutettavuutta helposti ja vaivattomasti.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Tutustu toteuttamiimme VR-esittelyihin