03.12.2019

STC:n uudet verkkosivut julkaistu

STC:n uudet verkkosivut on julkaistu. Uudistuksessa muun muassa sivujen ulkoasu ja palvelukuvaukset päivittyivät vastaamaan tätä päivää.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Vuosi 2019 lähestyy loppuaan, ja samalla on aika kääntää katse kohti ensi vuotta. Me STC:llä halusimmekin uudistaa verkkosivumme vastaamaan tätä päivää ja alati kasvavaa toimintaamme monipuolisissa kuvauspalveluissa. Uskomme uusien verkkosivujen siivittävän toimintaamme myös tulevien vuosien varrella.

STC:n uudet verkkosivut ovat saaneet uudistuksessa selkeämmän ja visuaalisemman ulkoasun. Lisäksi kiinnitimme huomiota kuvauspalveluidemme esittelyyn entistä kattavammin. Uusien verkkosivujen palvelukuvauksia onkin päivitetty ja samalla olemme tuoneet esille uudet palvelumme Googlen huippusuosion saavuttaneissa yritys- ja karttapalveluissa, kuten My Business ja Street View. Lisää tietoa osaamisestamme Googlen palveluissa löytyy Google-paketit-sivulta. Kaikilla palvelusivuilla asiakkaat pystyvät tutustumaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivien palveluiden keskeisiin toiminnallisuuksiin ja hyötyihin.

Lisäksi uusia palvelukuvauksia ovat virtuaaliesittelyt ja erä- ja luontokuvaus, joista jälkimmäinen on etenkin yhteistyökumppanimme luontokuvaaja Tuomo Turusen erikoisosaamista.

Jatkossa asiakkaamme löytävät myös tietoa hinnoistamme suoraan verkkosivuiltamme hinnasto-sivulta. Yritys-sivulta puolestaan löytyy tietoa yhteistyökumppaneistamme ja yrityksestä. Uutena ominaisuutena olemme ottaneet käyttöömme artikkelit ja blogit, joiden avulla haluamme jatkossa tuoda entistä enemmän esille ja jakaa osaamistamme alati kehittyvissä kuvauspalveluissa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Myös uudistuneiden verkkosivujen käytettävyyttä on parannettu eri päätelaitteille sopiviksi. Nyt mobiilikäyttäjillekin sivustoilla vierailu on entistä helpompaa ja käyttäjäystävällistä.

Voit kysyä lisätietoa ja antaa palautetta uudistuneista verkkosivuista meille – kerromme mielellämme lisää!