360-Kuvat ja Virtuaaliesitykset

Aktivoi katsoja immersiivisyydellä

360-sisällöillä voidaan luoda tiloista ja tapahtumista elämyksellisiä ja mieleenpainuvia kokonaisuuksia. 360-esityksen sisältö toteutetaan videona, panoraamakuvana tai virtuaaliesityksenä, joka mahdollistaa kohteen tutkimisen katsojan mielen mukaan tai ohjatusti. Tällä menetelmällä tuot immersiivisen ulottuvuuden markkinointiisi, tuet yrityksesi brändin visuaallista ilmettä ja herätät luottamusta yhteistyökumppaneissasi ja asiakkaissasi. Jokainen esitys voidaan julkaista useassa eri kanavassa ja niihin voidaan lisätä haluamianne ominaisuuksia. Riippumatta toimialastasi 360-kuvat ja -esitykset nostavat näkyvyytesi uudelle tasolle.

360-esitykseen voidaan upottaa videoita, linkkejä ja valokuvia. Meiltä saat valmiin paketin, joka muokataan sopivaksi eri alustoille niin, että yrityksesi tarina on näyttävä ja selkeä kaikissa käyttämissänne julkaisukanavissa. 360-sisältö voidaan myös lisätä Google Street View palveluun

Esitykset räätälöidään aina tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä niin katsotaan millainen kokonaisuus sopii juuri sinulle!