Virtuaaliesittelyt

Tuo kohteesi asiakkaiden luokse virtuaalisesti

Palveluun sisältyy:

  • näyttävän virtuaaliesityksen tuottaminen haluamastasi kohteesta ulkoa tai sisätiloista. Toteutuksessa hyödynnetään nykyaikaista Matterport-tekniikkaa, joka mahdollistaa tilassa liikkumisen interaktiivisesti eri päätelaitteilla ja VR-laseilla.
  • esityksen sisään voidaan lisätä infotekstejä esimerkiksi yrityksesi palveluista ja tuotteista, linkityksiä haluamiisi verkkopalveluihin tai YouTube-videoita.
  • valmiin esityksen toimitus sinulle käytettäväksi esimerkiksi yrityksesi verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa.
  • halutessasi lisäämme esityksen yrityksesi Google My Business -profiiliin, mikä lisää näkyvyyttäsi ja löydettävyyttäsi verkossa. Esitys on lisättävissä myös yrityksesi verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan.

Hermannin Viinimyymälä 360° Virtuaali Esitys

Vaarinkallion 3D-360° Matterport Esitys

Virtuaaliesittelyt luovat ainutlaatuisen kurkkauksen kohteeseesi

Virtuaaliesittelyt ovat suosittuja etenkin kiinteistövälityksessä, matkailussa ja yritystilojen näyttämisessä, sillä ne tuovat kohteen suoraan asiakkaan luokse hauskoilla ja interaktiivisilla 3D-kokemuksilla. Nykyisin myös tapahtumatuottajat ovat löytäneet virtuaaliesittelyjen tehokkuuden esitellä tapahtumia dynaamisesti. Esimerkiksi monet urheilutapahtumat hyödyntävät niitä tuodakseen tapahtumamiljöön kaikessa vauhdikkuudessaan asiakkaan luokse!

  • Virtuaaliesittelyjen ja 3D-kuvan hyödyntäminen mahdollistavat asiakkaillesi kohteessa vierailun 24/7 haluamaltaan paraatipaikalta käsin ja hyvissä ajoin ennen varsinaista vierailuajankohtaa.
  • Lisäksi näiden tekniikoiden hyödyntäminen avaa uusia keinoja palvella asiakkaitasi tehokkaasti, näyttävästi ja erottuvasti muista kilpailijoista poiketen.
  • Virtuaaliesittelyt ovat toisin sanoen oiva keino sekä yritysmielikuvan tukemiseen että positiivisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen kaikille asiakkaallesi.