360-kuvaus ja virtuaaliesittelyt

Mahdollista virtuaalinen vierailu asiakkaallesi

Me STC:llä erikoistumme korkeatasoisten 360-kuvien ja virtuaaliesittelyjen toteuttamiseen, jotka luovat ainutlaatuisen ja laadukkaan muistijäljen asiakkaillesi heidän hakiessa yrityksestäsi tietoa vaikkapa Googlen, sosiaalisen median tai verkkosivujen kautta. Nykyisin näyttävät ja tasokkaat kuvat ovat sisältöjen kärkeä, jotka parhaimmillaan tuovat huomattavaa vauhtia myyntiisi verkossa. Myös sosiaalisessa mediassa ja Googlen hakukonemarkkinoinnissa 360-kuvat auttavat sinua markkinoimaan yritystäsi entistä paremmilla lopputuloksilla perinteiseen valokuvaan verrattuna.

Tänä päivänä 360-kuvat ja virtuaaliesittelyt mahdollistavatkin asiakkaille interaktiivisen kokemuksen ja hauskan keinon tutustua kohteeseen, sillä he pääsevät seikkailemaan ja tutustumaan siihen jo hyvissä ajoin ennen varsinaista vierailuajankohtaa. 360-kuvat ja virtuaaliesittelyt ovat suosittuja työkaluja etenkin asuntovälityksessä ja matkailualalla, joissa hyödynnetään näiden interaktiivisten esitysmuotojen mahdollisuutta näyttää kohteita monipuolisesti, näyttävästi ja juuri halutunlaisesti. Mikä sen parempaa, kuin päästä tutustumaan vuokramökkiin tai -asuntoon vaikkapa omalta kotisohvalta käsin? 

Kiinnostuitko palveluistamme? Tutustu toteutuksiimme ja ota yhteyttä, kerromme sinulle mielellämme lisätietoa palveluistamme liittyen 360-kuvauksiin ja virtuaaliesittelyihin!